Revolutionaire wijnopleiding vanuit het hart van Rotterdam: Wineflight.nl herschrijft de regels

Rotterdam, 25 september 2023 – Wijnliefhebbers en aspirant-vinologen hebben reden tot vreugde: november markeert de start van een gloednieuwe vinologenopleiding door Wineflight in Rotterdam. Deze opleiding zet de traditionele regiogebonden benadering op zijn kop en focust in plaats daarvan op thematisch onderwijs.

 

Dit concept, het geesteskind van Rotterdamse wijnkenners Simone van den Berg en Francie Peters, is niet alleen vernieuwend maar ook ambitieus. Hun doel is tweeledig: Wineflight op de kaart zetten als de derde officiële vinologenopleiding van Nederland en het verwerven van een HBO-accreditatie.

 

Een frisse benadering van wijn:

Wineflight daagt het traditionele model van blind proeven uit, dat vaak leidt tot giswerk en twijfel. In plaats daarvan versterkt het opleidingsinstituut het vertrouwen en de kennis van de student door een meer praktische en vergelijkende benadering van wijnproeverijen.

 

Voor wie is Wineflight?

Zowel voor nieuwkomers in de wijnwereld als voor de ervaren liefhebbers biedt Wineflight’s curriculum, dat in juli reeds gestart is, een nieuwe invalshoek. Bijzonder daarbij is dat Wineflight zich niet alleen richt op horecawerknemers, maar ook heel specifiek op particulieren. Dit alles met de authentieke Rotterdamse flair van ‘niet lullen, maar poetsen’. Met die aanpak in gedachten ook wordt er in het voorjaar van 2024 een speciale high intensity cursus op SVH 3 niveau in de markt gezet voor hoger opgeleiden. Kortom, of je nu een casual wijndrinker bent of een aspirant-sommelier, Wineflight heeft een plekje voor je klaarstaan in haar revolutionaire aanpak van wijneducatie.

 

Informatie

Duik dieper in de wijnwereld met Wineflight’s unieke aanpak. Voor meer informatie, contacteer Francie Peters op 06-53547970, Simone van den Berg op 06-55888941 of beiden via info@wineflight.nl. De vinologenopleiding die start op 13 november 2023 heeft een groepsgrootte van minimaal 16 tot maximaal 30 mensen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via onze website: www.wineflight.nl.

wineflight

Leuk artikel?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Gerelateerde Artikelen

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En mis nooit meer een artikel.