Fiets altijd veilig, comfortabel en stabiel met 4wieler

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none” last=”no” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Voor iedereen breekt vroeg of laat het moment aan dat hij of zij niet meer met een veilig en vertrouwd gevoel op z’n tweewieler stapt. Vervelend, want iedereen wilt zo lang mogelijk blijven genieten van mooie fietstochten. Er zijn verschillende alternatieve vervoersmogelijkheden zoals e-bikes of een fiets met drie wielen, maar beide hebben zo hun nadelen, aldus Robert van Hees, eigenaar van 4Wieler.nl.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none” last=”no” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

WAT ZIJN DE NADELEN VAN DE ALTERNATIEVEN?

“Een e-bike is relatief zwaar en je moet wennen aan de bediening. Bij het op- en afstappen en door de vaak hogere snelheid loop je juist meer in plaats van minder risico op ongelukken. Op een driewieler moet je opnieuw leren fietsen. Het kost energie om deze fiets op het juiste spoor te houden en als dat al lukt biedt zo’n fiets zeker niet altijd de gewenste veiligheid, stabiliteit en het comfort. Met een 4Wieler kun je niet vallen. De Solo en de Duofiets bestaan al bijna 10 jaar en we werken dagelijks aan leuke, nieuwe modellen. Echt veilige en stabiele fietsen die de problemen met stabiliteit bij fietsen voor eens en altijd oplossen.”

WAT IS HET VERSCHIL?

“Vergelijk het met een auto: op een fiets met vier wielen hoef je absoluut geen angst te hebben om te vallen, ook niet als je stil staat. Ze sturen en rijden heel gemakkelijk en ze zijn er in diverse varianten met zadels of met zittingen met rugleuningen en armsteunen. Trapondersteuning kan ook. Je bent onafhankelijk en kunt weer volop genieten want er bestaat geen stabielere fiets! 4Wielers hebben meer voordelen: de Solo en de Tourfietsen zijn slechts 66 cm breed en passen door elke deur. De Solo is ingeklapt ook een loophulp en overal te stallen. Je loopt er zo mee de lift of de winkel in. Op een Solofiets zit je gewoon rechtop, op een zadel in een houding precies zoals op een gewone fiets. Op een Tourfiets zit je op een zitting met rugleuning en trap je iets meer naar voren.”

EEN 4WIELER VOOR IEDEREEN?

“Bij revalidatie, problemen met evenwicht of balans en ziekten als o.a. Alzheimer en Parkinson is er de Solofiets, de Tourfiets of de Duofiets. De Duofiets is er ook als Mix: een zadel links en een zitting rechts. Ook heel geschikt voor begeleider en kind want de zitting is zo verstelbaar dat het kind van 5 jaar tot volwassen leeftijd op dezelfde fiets kan blijven rijden! Een Quattrofiets voor vier personen met optioneel een aanhanger voor twee meefietsende passagiers. Stabiele 4Wieler vrachtfietsen voor een of twee personen, uit te breiden met een aanhanger voor vervoer tot meer dan 2m3. Zo heb je een fietstaxi voor 6 personen!

En er zijn stabiele 4Wieler vrachtfietsen:

BYKKAR. Voor 1 of 2 personen met grote bakken voor en achter en uit te breiden met aanhangers voor vervoer van meer dan 2m3!

4WIELER DUOROLSTOELPLEZIERFIETS

De meest stabiele fiets is er nu ook in een uitvoering om gezellig maar vooral veilig en comfortabel samen te kunnen fietsen met uw dierbare in een rolstoel. De rolstoel gaat niet in een bak voor op een instabiele en gevaarlijke driewieler maar hoog en droog achterop een Duofiets van 4Wieler! Door de zitpositie van de rolstoeler midden achter de 2 berijders van de Duofiets is er optimaal contact en kan er normaal geconverseerd worden zonder stemverheffingen…

Oprijplaten uitklappen, de rolstoel op de fiets rijden, rolstoel fixeren en oprijplaten opklappen en het avontuur kan beginnen! Er is veel ruimte achter: 120 x 80 cm! Uiteraard is deze fiets voorzien van trapondersteuning en 20Ah accu.

VERHAAL VAN FROUKE

“Enkele jaren geleden werd bij onze moeder dementie geconstateerd. Autorijden werd verboden, fietsen gevaarlijk. Wat nu? Onze actieve moeder ‘stil’ thuis laten zitten? Ik zocht een veilig alternatief. Dat werd de robuuste 4Wieler DuoFiets. We hebben de fiets nu ruim een jaar en gebruiken hem om samen boodschappen te doen. Of om gewoon een eindje te fietsen, gezellig naast elkaar, kijken, trappen, praten, genieten van de bloemen, dieren en de natuur. Een investering die de moeite waard is. Momenteel zijn we onze zorgboerderij Oost-Phalia, aan het opstarten. Daar zal de Duofiets ook goed van pas komen.”

Neem niet langer onnodig risico en stap over op een 4Wieler. Een afspraak voor een proefrit is zo gemaakt, in Leiden of bij u thuis en u ervaart meteen waarom ze 4Wieler de Rolls Royce onder de meerwielfietsen noemen.

www.4wieler.nl | info@4wieler.nl

Langegracht 63, 2312 NW Leiden tel. 06 801 400 87 / 088 444 00 00

[/fusion_text][fusion_gallery layout=”” picture_size=”” columns=”” column_spacing=”” gallery_masonry_grid_ratio=”” gallery_masonry_width_double=”” hover_type=”” lightbox=”yes” lightbox_content=”” bordersize=”” bordercolor=”” border_radius=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Leuk artikel?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde Artikelen

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En mis nooit meer een artikel.