Apple Financial Services maakt digitaal leren bereikbaar voor iedereen

door Judith Kloppenburg

Een optimale leerplek zorgt voor een betere educatieve ontwikkeling. Apple Financial Services maakt het mogelijk voor scholen om de nieuwste iPads te gebruiken, voorzien van de besteaccessoires en softwarelicenties, voor een aantrekkelijke prijs.

“Lease oplossingen van Apple Financial Services (AFS) zorgen ervoor dat scholen makkelijk gebruik kunnen maken van de nieuwste Apple devices. Met AFS maken ze vooraf geen hoge investeringskosten”, vertelt account-manager Mo Oulad. “Met onze lease-oplossingen betalen scholen voor het gebruik van Apple-devices en kiezen ze de looptijd die het beste bij hen past.” In die looptijd wordt de restwaarde (de waarde van de devices na de gebruikte periode) al meegenomen bij de berekening van de termijnbedragen. “Hierdoor bespaar je als organisatie flink op de investeringskosten.”

FLEXIBELE LOOPTIJDHet is de missie van AFS om de nieuwste technologie makkelijker en sneller bereikbaar te maken voor scholen, vertelt Mo. “Op een manier die aansluit op hún specifieke wensen. Dat betekent dat we niet alleen de devices in lease kunnen aanbieden, maar de gehele werk-plek; van iPads tot accessoires en softwarelicenties ook van andere merken. En dat de looptijd van het contract flexibel aan te passen is.”AFS biedt klantvriendelijke opties met betrekking tot het einde van het leasecontract. Zo bepaalt u of u verlengt,verkoopt of inlevert en stuurt u als onderwijsorganisatie bij op veranderingen.”

DIGITALE ONTZORGINGWanneer een contract afloopt, haalt AFS de devices op, vertelt Mo. “Wij willen scholen echt ontzorgen als het aankomt op het betaal-baar houden van digitalisering. De devices worden daarom op locatie ingepakt en door ons opgehaald. Ook wissen wij de data professioneel: je krijgt hiervan een bevestigingscertificaat.” Bovendien geeft AFS de devices zo makkelijker op tijd een tweede leven. “Belangrijk, in het kader van circulariteit. Door ze op tijd in te zetten voor een tweede gebruik gaan ze meerdere cycles mee en wordt Apple-technologie nog breder bereikbaar.”

Het mooie is, dat scholen na afloop van het contract, meteen kunnen upgraden naar de nieuwste devices vertelt Mo. “Onderwijs wordt beter en leuker met de nieuwste technologie. Devices zijn sneller, bieden de meest actuele functies en die maken het weer mogelijk om echt op maat te leren. Hierdoor wordt het leerproces effectiever, toegankelijker en persoonlijker.” Ook wordt het makkelijker om efficiënt samen te werken, benadrukt hij. “Voor leerlingen onderling, maar ook het toezichtdoor een docent. Met onze leaseoplossingen op maat maken leerlingen en docenten makkelijk gebruik van de nieuwste Apple devices.”

Apple Financial Services is een handelsnaam van De Lage Landen Vendorlease B.V., statutair gevestigd te Eindhoven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel met Handelsregisternummer 17071119. Dit document is geen aanbod tot lease. DLL voert controles uit met betrekking tot kredietwaardigheid en integriteit voor het sluiten van een lease. Gebruikte afbeeldingen zijn uitsluitend ter illustratie. DLL is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden en/of onvolledigheid van (de inhoud van) dit document. DLL behoudt alle rechten voor.

Leuk artikel?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde Artikelen

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En mis nooit meer een artikel.