De schoonmaakpartner die meedenkt

Lavos

Een schone werkomgeving draagt bij aan gezondere en gelukkiger werknemers en dat komt de prestaties weer ten goede. In coronatijd is de focus op die duurzame inzetbaarheid en dus een goede hygiëne alleen maar sterker geworden. Met 3 generaties ervaring mag Lavos Reiniging zich een betrouwbare- en ervaren schoonmaakpartner noemen. Het bedrijf denkt met de klanten mee en kent zowel particuliere- als zakelijke klanten.

Werken in een frisse omgeving

 

Lavos Reiniging vindt het belangrijk dat het schoonmaken van kantoren op professionele wijze wordt gedaan, zodat het personeel en de bezoekers in een frisse en vooral schone omgeving terecht komen. Zij voeren dagelijkse schoonmaken uit, maar zijn ook in te zetten voor periodieke schoonmaakdiensten. Wat in ieder geval vast staat, is dat de klanten kunnen rekenen op schone ruimtes waarin alles goed functioneert! 

 

Innovaties door Corona

 

Meer dan ooit zijn wij ons bewust van hygiëne en het belang van schone ruimtes. “Wij spelen in op nieuwe ontwikkelingen en brengen innovaties op basis van onze ervaring met hygiëne en schoonmaak bij vele klanten in diverse sectoren. Zeker nu met het coronavirus is deze kennis en ervaring bruikbaar voor vele organisaties.”

 

Laat het bedrijf weten. “We denken mee, verplaatsen ons in uw situatie en ontwikkelen innovatieve oplossingen waarmee u uw locatie veiliger kunt maken voor uw medewerkers, gasten, leerlingen en klanten.”

 

Van de rest onderscheiden

 

Als bedrijf wil je je onderscheiden van de rest, dit

doet Lavos Reiniging door het het zijn van een deskundige, betrouwbare- en innovatieve partij met een klantgerichte aanpak. Goed werkgeverschap staat daarbij hoog in het vaandel: ‘’Omdat mensen hier vaak al lange tijd werken, zijn wij bijna een familiebedrijf. We hebben een hechte band met elkaar en dat komt de kwaliteit van ons werk ten goede.’’

 

Met heldere afspraken, persoonlijke- en korte communicatielijnen ontzorgen zij de klant. “Ons slogan is dat we doorgaan waar anderen stoppen. We slaan echt geen plekje over, werken heel secuur. Daarbij gebruiken wij alleen maar gecertificeerde schoonmaakmaterialen.’’

 

Naast periodieke schoonmaakdiensten, kan ook gekozen worden voor eenmalige schoonmaakdiensten, bijvoorbeeld bij een nieuwbouwproject of op de oplevering van woningen of bedrijfspanden. Lavos wordt daarnaast steeds vaker ingeschakeld om woningontruimingen te verzorgen, vaak na een overlijdensgeval.

 

‘’Dat is een vak apart omdat je vaak met nabestaanden hebt te maken. Daar doen we ons werk met respect en beleid en dat waardeert men enorm.’’

 

Meer informatie? Kijk op www.lavosreiniging.nl, bel
035-2031032 of e-mail naar: info@lavosreiniging.nl

Leuk artikel?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde Artikelen

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En mis nooit meer een artikel.