Driven biedt slimme en flexibele mobiliteit in totaalpakket

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” status=”published” publish_date=”” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_image_id=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” box_shadow=”no” box_shadow_blur=”0″ box_shadow_spread=”0″ box_shadow_color=”” box_shadow_style=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” first=”true” last=”true”][fusion_text columns=”1″ column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Het flexibele mobiliteitspakket van Driven houdt rekening met de verschillende situaties bij haar klanten. Bij sommige bedrijven hebben werknemers dagelijks een auto nodig voor hun werkzaamheden. Anderen zouden wel met de fiets naar het werk kunnen en daarmee  duurzamer en ook gezonder gaan reizen.

Door het gebruik van een elektrische fiets kan de woon-werk afstand een heel stuk worden vergroot. Maar de oplossing kan ook zijn om gebruik te maken van het OV in combinatie met een deelfiets. En wanneer je de mobiliteitspas (OV, tanken, parkeren en taxi in één) inzet, dan is er echt sprake van maatwerk. Voorbeeld: Als je een afspraak in het centrum van Amsterdam hebt, kun je met behulp van de pas met de auto naar een Park en Ride-plek en het laatste stuk reizen met het OV. Dat is vaak sneller en efficiënter. Zo kan iedereen uiteindelijk ervaren dat er meerdere mogelijkheden zijn om de plaats van bestemming te bereiken, zonder dat je altijd duurder uit hoeft te zijn.

Mobiliteitsscan

Mobiliteit vormt de tweede of derde kostenpost binnen een bedrijf en er is momenteel erg veel aandacht voor. Dat is niet zo gek, in steden en op bedrijfslocaties is parkeren niet vanzelfsprekend meer en ruimte voor uitbreiding schaars. En de dagelijkse files worden almaar langer. Gevolg; langere reistijden, hogere kosten, gefrustreerd personeel.

Op een andere manier kijken naar mobiliteit levert vaak verrassende inzichten én kostenbesparing op. Driven biedt eigentijdse mogelijkheden om de mobiliteit binnen een bedrijf zo efficiënt en duurzaam mogelijk in te zetten. Onze mobiliteitsscan helpt om inzicht te krijgen in de huidige situatie en de behoeftes. Daarna komen we met een gedegen advies op maat waarbij rekening gehouden wordt met de wensen van werkgever én werknemer.

App

Driven werkt met Reisbalans. Reisbalans is een slimme app om reizen (multimodaal) te plannen. De app registreert alle transacties automatisch. Reisbalans biedt de vrijheid om de reizen hoe en wanneer je maar wilt. Het bespaart werknemer en de werkgever tijd, kosten en CO2.

Unieke flexibiliteit en service

Natuurlijk zijn er meerdere partijen die een vergelijkbaar dienstenaanbod hebben. Driven is landelijk actief en maakt het verschil door flexibele mobiliteitsoplossingen aan te bieden die perfect aansluiten op de behoeftes van de klant. Een oplossing waarbij rekening gehouden wordt met de wensen van de werkgever én van de werknemer en die zekerheden biedt.

Alleen dat biedt de garantie op voldoende draagvlak om de transitie naar flexibelere en duurzamere mobiliteit te kunnen maken. Daarnaast staat Driven garant voor een excellente serviceverlening die ervoor zorgt dat een klant, ook bij een onverhoopt pechmoment, altijd op de plaats van bestemming aankomt.

www.driven.nl

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Leuk artikel?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde Artikelen

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En mis nooit meer een artikel.