Een goede sfeer in huis begint met Droogbloemetjes.nl

Het huis binnenstappen en direct een fijn gevoel krijgen: dat is wat bloemen met je doen. Nu de donkere dagen zijn begonnen hebben wij des te meer behoefte aan een vrolijke sfeer binnenshuis. Die sfeer wil Droogbloemetjes.nl je graag meegeven.

 

‘Ieder mens is anders en kent een andere smaak. Daarom heeft Droogbloemetjes.nl voor iedereen iets wils. Of je nu van droogboeketten, gevulde potten, kandelaars, stolpen of wanddecoratie houdt, wij hebben voor elk interieur iets passends.” Zo stelt Bart, die samen met zijn vriendin Nalin de webshop beheert.

 

“Naast dat wij staan voor vele mogelijkheden, hechten wij ook veel waarde aan duurzaamheid. In combinatie met ons advies en de kwaliteit kunnen de droogbloemen daarom tot wel maanden of in bepaalde gevallen een jaar mee.”

 

De wintermaanden zorgen voor veel grauwe dagen en daarom is het zo belangrijk om goed aan jezelf te denken. Door jezelf te omringen met – fleurige – bloemen, wordt er een stofje vrijgemaakt en vrolijkt dit je zowel onbewust als bewust op. En dat kan natuurlijk nooit kwaad.

 

“Binnen ons bedrijf werken wij onder het motto ‘wat je koopt, krijg je ook’. De topstylisten die weten naar de wens van de klant er altijd iets moois van maken. Deze kwaliteit kunnen wij ook bieden, gezien wij zéér selectief zijn in de aanschaf van onze droogbloemen en wij zelf ook bloemen oogsten en drogen’.”

droogbloemetjes.nl

 

Toch is het ook zeker duidelijk dat passie in dit vak een vereiste is. “Wij genieten enorm van wat wij doen, dus de klant staat daarom voor ons bovenaan. Niet tevreden? Dat lossen wij het meteen op. Met passie ondernemen straalt af op onze klanten.”

 

Zoals het wel vaker met trends het geval is, verschuiven deze en komen ze ook weer terug. In 1985/1990 was er al een heuse droogbloemen trend. Dit begon met een veldboeket droogbloemen, maar breidde zich uit tot bloemen op de muur en er werden zelfs landschappen gemaakt. “Op dit moment is de trend onder de droogbloemen veel pastel en lichte kleuren. Maar het is enorm persoonlijk; er zijn ook genoeg mensen die liever feloranje kleuren op tafel hebben staan. Het is aan ons om de mensen te bieden wat zij willen.”

 

Of dit gemakkelijk is? “Het bieden van een groot assortiment aan producten is een specialiteit van ons. Dit werk is enorm leuk en uitdagend en enthousiaste klanten werken natuurlijk zeer motiverend. Kwaliteit is ontzettend belangrijk. Je moet snel schakelen met leveranciers en niet zomaar van alles aannemen. Het is zonde als een boeket niet aan de verwachtingen voldoet. Vakwerk zorgt voor de beste kwaliteit en dat doet je huis gelijk stralen.”

 

Benieuwd naar het aanbod? Ga naar www.droogbloemetjes.nl en gebruik de kortingscode ‘genieten’ voor je eerste
bestelling. 

 

Leuk artikel?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde Artikelen

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En mis nooit meer een artikel.