Infinity College participeert in platform voor online onderwijs

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none” last=”no” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

De coronamaatregelen hadden en hebben een enorme impact op het onderwijs. Van het ene op het andere moment werden de scholen gesloten en moesten er op zeer korte termijn oplossingen worden gevonden om het lesgeven toch doorgang te laten vinden, en wel op afstand. Omdat bijna geen organisatie binnen de onderwijswereld veel ervaring had met digitaal lesgeven kwam er een enorme creativiteit los. Door het hele land ontstonden spontaan werkgroepen en initiatieven van docenten om elkaar te ondersteunen en wegwijs te maken in het digitaal lesgeven.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none” last=”no” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

De organisaties Metafoor Onderwijs, IVIO Groep, LanguageOne, KleurRijker en Infinity College staan dagelijks met docenten en onderwijsinstellingen in contact. Zij registreerden een enorme vraag naar hulp bij de realisatie van onderwijs op afstand. Met hun jarenlange ervaring en uitgebreide netwerken binnen het onderwijs kwamen zij op het idee om één centraal punt te creëren via een nieuwe website onderwijsenafstand.nl. Een idee dat in recordtijd tot uitvoering werd gebracht en het resultaat mag er zijn.

Eén digitaal loket voor alle vragen

Met onderwijsenafstand.nl willen de initiatiefnemers een online portal realiseren voor alle informatie, kennis en ervaring over dit onderwerp. De content op het platform wordt aangeboden vanuit de onderwijsbranche in de brede zin van het woord. Zowel docenten, onderwijsinstellingen en uitgeverijen hebben vol enthousiasme aangegeven hun content via het platform te willen delen.

De website biedt up-to-date informatie voor, onder veel meer, het Afstandsonderwijs, het Anderhalve meter onderwijs, het Primair Onderwijs, het Voortgezet (Bijzonder) Onderwijs, het Beroepsonderwijs en de Volwasseneneducatie. Het is ook mogelijk om zelf vragen te stellen en te lezen welke vragen er al voorbij zijn gekomen. Het plaatsen en downloaden van instructievideo’s en e-books is ook mogelijk.

Het Infinity College heeft via de Wereldschool al ervaring met het verzorgen van afstandsonderwijs sinds 1948 en stelt haar uitgebreide ervaring en kennis graag beschikbaar voor de onderwijswereld. Het opzetten en uitbouwen van de website onderwijsenafstand.nl is daarvoor een uitstekend middel.

infinitycollege

[/fusion_text][fusion_gallery layout=”” picture_size=”” columns=”” column_spacing=”” gallery_masonry_grid_ratio=”” gallery_masonry_width_double=”” hover_type=”” lightbox=”yes” lightbox_content=”” bordersize=”” bordercolor=”” border_radius=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Leuk artikel?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde Artikelen

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En mis nooit meer een artikel.