Liefde vinden, verbinden en vasthouden met Mens & Relatie

Liefde

Een liefdevolle foto voor de kerstboom, een ontroerend persoonlijk cadeau in ontvangst nemen of samen schaatsen op het ijs om vervolgens stralend van geluk een kopje koffie te drinken. Ja, de feestdagen zitten vol met romantiek voor verliefde stelletjes. December zit er inmiddels alweer op en hiermee zijn de feestdagen afgelopen. Dagen die in het teken staan van samenzijn en liefde. Toch zijn er in Nederland twee miljoen alleenstaanden, die deze dagen zonder partner door hebben gebracht. Soms gewild, soms niet. Maar aan de mensen die écht niet meer alleen willen zijn zegt Mens & Relatie: 2022 wordt jullie jaar!

Radboud Visser is professioneel matchmaker bij Mens & Relatie, die zich inzet om voor singles een duurzame relatie te vinden. Ze vinden dat iedereen de kans moet hebben om gelukkig te zijn met een partner. Vooral in deze tijd is die behoefte erg groot. Niet alleen vragen de donkere dagen om gezelschap, maar ook de eenzaamheid die gepaard gaat met corona heeft invloed op de gemoedsrust van de mens.

 

 Wat kan Mens & Relatie betekenen voor mensen die op zoek zijn naar een relatie? 

 

“Het geheim van Mens & Relatie is dat we ons focussen op hoe je een partner leert kennen. Je komt de ware niet zomaar tegen, je moet hier wel wat voor doen. Maar hoe herken je deze partner en hoe zorg je ervoor dat die partner jóú ook herkent? Aan ons de taak om dat te regelen, en met succes! Drie van de vier vinden namelijk binnen een jaar een partner. We trekken dan ook alles uit de kast en werken volgens verschillende  handvatten. De juiste tegenkomen, herkennen en ook het juiste zeggen. We staan voor een duurzame relatie, voor het leven en niet voor even. Het is vinden, verbinden en vasthouden.”

 

Wat hebben jullie geleerd van de ervaringen in de afgelopen 37 jaar? 

 

“De basis voor de liefde blijft hetzelfde. Iedereen wil gewoon een maatje. Een maatje om leuke dingen mee te ondernemen, maar ook gewoonweg samen zijn. Samen verantwoordelijk zijn voor huis en haard, is zoveel fijner dan alleen. Hoe je een relatie ook inricht, je wil allemaal een maatje om samen dingen mee te doen.” 

 

“Ik heb nooit geloofd in het begrip soulmate, maar ik weet nu dat dit dus écht bestaat.”

Wat maakt Mens & Relatie zo’n mooi bedrijf? 

 

“Het mooie aan ons bedrijf is dat er zoveel mensen zijn die een partner vinden. In de afgelopen jaren hebben we grote stappen gezet, maar de positieve reacties zorgen voor de grootste voldoening. Klanten die dankbaar zijn dat we er alles aan doen om hen te helpen. Dát is waar het in mijn ogen om gaat. Vol met passie aan het werk. En werken voor zoiets moois als de liefde. Bij liefde denk ik aan één en één is drie. Liefde is het enige op de wereld waarvan je meer krijgt als je het deelt. Liefde is lief en leed delen. Het is zo heerlijk om bij je partner terecht te kunnen voor steun, geluk, het delen van succes of gewoonweg schaterlachen.”

 

Wat geef je mensen mee die op zoek zijn naar een relatie?

“De meeste mensen die we tegenkomen zijn tussen de twee en vier jaar alleen. We vinden dat mensen niet te lang moeten wachten. Want, hoe langer je alleen bent, hoe lastiger het is om iemand toe te laten in je leven. Hoe langer je op een datingsite zit, hoe kritischer je ook wordt. Mijn oproep is dan ook: neem zo snel mogelijk contact met ons op! Natuurlijk is het belangrijk om je leven op de rit te hebben, neem hier dan ook vooral de tijd voor. Maar niet te lang. Wil je een relatie? Neem actie, het gaat niet gebeuren zonder er energie in te steken. Je moet aan de slag!”

 

Meer weten? Ga dan naar: www.relatie.nl 

ERVARINGSVERHAAL KIM EN TOM 

 

Kim: “Mens en Relatie werkt niet zoals datingsites. Ik zou nooit via een datingsite een partner hebben willen vinden. Ik vond juist het persoonlijke gesprek bij Mens en Relatie heel prettig. Ze zijn objectief en kijken serieus of er raakvlakken zijn tussen twee personen. De eerste ontmoeting met Tom was heel spannend. Ik had zo bepaalde verwachtingen, maar onze eerste date zal ik nooit meer vergeten. Het was heel ontspannen en gezellig. En uit die ontmoeting zijn twee zeer gelukkige mensen voortgekomen.” 

 

Tom: “Ik heb nooit geloofd in het begrip soulmate, maar ik weet nu dat dit dus écht bestaat. Nu pas maak ik mee, wat er gebeurt als je de persoon vindt, waarvoor je bent voorbestemd. Kim is voor mij ontzettend belangrijk en ik zou haar voor geen goud meer willen missen.”

Leuk artikel?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde Artikelen

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En mis nooit meer een artikel.