Nieuwe cloud oplossingen

[fusion_builder_container hundred_percent="yes" overflow="visible"][fusion_builder_row][fusion_builder_column type="1_1" layout="1_1" background_position="left top" background_color="" border_size="" border_color="" border_style="solid" spacing="yes" background_image="" background_repeat="no-repeat" padding_top="" padding_right="" padding_bottom="" padding_left="" margin_top="0px" margin_bottom="0px" class="" id="" animation_type="" animation_speed="0.3" animation_direction="left" hide_on_mobile="no" center_content="no" min_height="none" last="no" hover_type="none" link="" border_position="all"][fusion_text columns="" column_min_width="" column_spacing="" rule_style="default" rule_size="" rule_color="" hide_on_mobile="small-visibility,medium-visibility,large-visibility" class="" id=""] [fusion_dropcap color="" boxed="yes" boxed_radius="50%" class="" id=""]W[/fusion_dropcap]erken in de cloud, steeds meer bedrijven doen het. Er komen dan ook steeds meer cloud oplossingen bij en de innovaties gaan erg hard. Het biedt veel voordelen en maakt het werk een stukje makkelijker. Werken in de cloud wordt vaak gezien als ‘het nieuwe werken’. Door veel bedrijven wordt dit al toegepast. De toenemende vraag zorgt er dan ook voor dat er steeds meer aanbieders komen voor de cloud oplossingen. 

Wat zijn cloud oplossingen 

De mogelijkheden van cloud oplossingen zijn eindeloos. Vaak wordt het gebruikt om je bestanden op te slaan. Het zit namelijk zo, als je op je computer een bestand opslaat staat het op de server van je computer. Je kunt dan ook alleen bij het bestand via je computer. Wanneer je iets opslaat in de cloud kun je overal bij je bestanden net zo als bij Dropbox. Dropbox is dan ook een voorbeeld van een cloud oplossing.  

Innovatieve oplossingen 

Cloudoplossingen gaan natuurlijk veel verder dan alleen het opslaan van je bestanden. Er komen steeds meer innovatieve projecten bij als het gaat om de cloud. Dit is ook wel nodig, er komt dan ook steeds meer data ter beschikking en dit moet goed worden opgeslagen. Als we kijken naar innovatieve cloudoplossingen zien we dat de hybride cloud en de combinatie van blockchain met de cloud een mooie uitkomst kunnen bieden. 

Blockchain en de cloud 

Bij blockchain denkt bijna iedereen aan de bitcoin. Blockchain is eigenlijk de techniek achter de bitcoin. Door gebruik te maken van een blockchain kun je gegevens opslaan en verzenden. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om via de blockchain hun data op te slaan en informatie te verzenden. Blockchain en de cloud is een hele goede combinatie. Blockchain staat namelijk voor het decentraal opslaan van gegevens net zoals bij de cloud. 

Hybride cloud oplossing 

Er zijn verschillende soorten cloud oplossingen, de laatste tijd zien we steeds meer bedrijven die gebruik maken van een hybride cloud oplossing. Dit biedt namelijk veel voordelen voor je organisatie. Door te kiezen voor een hybride cloud oplossing profiteer je van de beveiliging van de privé cloud en het gemak van een openbare cloud. Een hybride cloud oplossing is namelijk opgebouwd uit meerdere onderdelen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld belangrijke informatie opslaan in de privé cloud zodat deze altijd goed beveiligd zijn.  De cloud oplossingen zijn volop in ontwikkeling, we zien steeds meer innovatieve projecten. Ook maken er steeds meer bedrijven gebruik van de cloud oplossingen. Het biedt simpelweg gewoon heel veel voordelen, overstappen naar de cloud is dus een verstandig idee. Wanneer je dit van plan bent is het slim om je eerste te verdiepen in de mogelijkheden. Werken via de cloud is namelijk ontzettend handig maar het moet wel goed toegepast worden.   

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Leuk artikel?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde Artikelen

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En mis nooit meer een artikel.