Nooit meer angstig op de fiets!

Heeft u in uw praktijk patiënten die denken dat lekker genieten van ouderwets fiets- plezier niet meer mogelijk is? Goed nieuws: bijna iedereen kan op een 4Wieler veilig en tot op hele hoge leeftijd weer lekker buiten fietsen. De 4Wieler is de enige fiets waarmee men echt niet kan vallen!

 

Onze 4Wielers zijn de meest comfortabele, stabiele en veilige fietsen die er bestaan. Dat komt door de 4 wielen en de unieke constructie van de voorwielen. Sturen kost geen kracht en de fiets houdt spoor. Dit in tegenstelling tot een gewone fiets of driewieler! Fiets alleen op de Quattro SOLO of gezellig samen op de Quattro DUO en geniet weer van ouderwets fietsplezier en uw mobiliteit. Het grote voordeel van een 4Wieler is dat u er niet op hoeft te leren rijden. U zit er namelijk op precies zoals op een gewone fiets. Onze 4Wielers zijn comfortabel en veilig. Met de hydraulische remmen komt u zonder veel kracht tot stilstand. Met 66 cm past de Quattro SOLO door iedere deur. Deze fiets is inklapbaar waardoor deze ook als loophulp gebruikt kan worden. U loopt er zo mee de lift of de winkel in. Heeft u meer fixatie nodig? Dan kiest u een zitting, rugleuning, armsteunen, een gordel en speciale pedalen. Meer wensen? Vraag naar de vele extra mogelijkheden.

 
Unieke terugkoop garantie!

 

Kunt u onverhoopt (tot 3 jaar na aankoop) de fiets niet meer gebruiken? Dan nemen wij de fiets terug. U betaalt alleen over de gebruiksperiode. Een hele zorg minder!

 

We sturen u graag folders en/of komen langs om u met deze fiets kennis te laten maken. Vult u a.u.b. het formulier in op de website 4Wieler.nl of bel 088 444 0000. Of bezoek het 4Wieler Expertise Centrum in Leiden (op afspraak). www.4wieler.nl

Leuk artikel?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde Artikelen

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En mis nooit meer een artikel.