‘Hé, de school komt mij bekend voor door de virtuele tours van Omni VR’

In groep acht van de basisschool of het laatste jaar van je middelbare school kriebelt het van binnen. Niet alleen vanwege het naderende examen of het afsluiten van je ‘kindertijd’, maar ook vanwege de volgende stap. Met de virtuele tours van Omni VR hoef je echter niet meer op de open dagen te wachten. Je kunt vooraf uitgebreid kijken en nadenken of het aansluit bij je verwachtingen van je nieuwe school. De virtuele tours zijn zo ingericht dat je een eventuele nieuwe school al stap voor stap kunt beleven. Als de open dag dan zover is dan heb je het gevoel dat je er al een keer bent geweest en kan je feilloos de wc vinden om je laatste zenuwen weg te spoelen. Hé, de school komt mij al bekend voor door de virtuele tours van Omni VR. Het is herkenbaar en vertrouwd.

Hans van der Post vertelt dat de virtuele tours van Omni VR niet alleen tijdens de coronacrisis een handige oplossing zijn geweest. “Met de virtuele tours van Omni VR kan je vast nadenken over de volgende stappen. De virtuele tours van Omni VR zijn namelijk vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week toegankelijk. Zodat je je al volop kunt oriënteren op een nieuwe school. Je hoeft niets te missen. Je kunt alvast een selectie maken en beleven of je ‘beeld’ bevestigd wordt. Voor scholen is het bovendien interessant om nieuwe leerlingen aan te trekken en ouders transparantie te bieden. Een virtuele tour vult een fysiek bezoek of de presentatie van een school dus perfect aan. Tijdens de open dag hoeven dan alleen nog maar de puntjes op de i te worden gezet”.

De virtuele tours van Omni VR worden breed ingezet. Van een BHV training tot een avondje uit in het theater en van het bekijken van een hotel voor een weekendje weg tot de wachtkamer en de operatiekamer van een ziekenhuis. Hetzelfde geldt voor een nieuwe school. Als je langs gaat ben je niet ‘nieuw’ meer. Het is herkenbaar, voelt vertrouwd aan en helpt je verder met je toekomstplanning.


Nieuwsgierig geworden? Via de QR code kunt u een directe link naar een tour openen of kijken op www.omnivr.nl/scholen.
Bel voor meer informatie naar: 085-0653618 of mail naar info@omnivr.nl

Omni VR


Leuk artikel?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde Artikelen

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En mis nooit meer een artikel.