Xando Onderwijs en uw route van innoveren

Leren | Lesgeven | Leeromgeving

Xander is directeur van OBS De Popov. Een adaptieve rekenomgeving ondersteunt het reken-onderwijs vanaf groep 3. Iedere leerling heeft een eigen apparaat. Creativiteit en programmeren zijn ondertussen belangrijke thema’s geworden. Leerkrachten zijn geïnteresseerd in de kansen…

Aan de slagNa een workshop Planning Essentials weten Xander en zijn team wie wat wanneer gaat doen en welke materialen daarbij nodig zijn. Met onze actuele kennis van zaken en deskundigheid zorgen we ervoor dat leren, lesgeven en de leeromgeving altijd goed voor elkaar is.

Het beheer op ordeTechnologie moet werken. Samen met jullie ICTers zorgen we ervoor dat de basis op orde is en er geen drempels meer zijn voorleerkrachten.

Vernieuwen curriculumTechnologie effectief integreren in het onderwijs resulteert altijd in het vernieuwen van het curriculum. Wij begeleiden leerkrachten tijdens het ontwerpproces.

Visie en planWe denken mee met Xander en zijn team om de onderwijsvisie te vertalen naar een uitvoerbaar plan. Een onderdeel daarvan is het aan elkaar verbinden van voorlopers en volgers.

ScholingMet workshops op maat traint onze Apple Professional Learning Specialist leerkrachten om technologie te integreren in het curriculum.

 

Bekijk een filmpje met resultaten van een route van innoveren op onze website. SCAN QR

 

Neem vrijblijvend contact met ons op!onderwijs@xando.nl |
038 – 425 40 60 www.xando.nl/onderwijs

Leuk artikel?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde Artikelen

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En mis nooit meer een artikel.