Zorgly: Zorgbeleid binnen handbereik

Innovatieve oplossingen voor kwaliteitsbeleid in zorginstellingen

Maak kennis met Zorgly, een innovatief online platform dat zorginstellingen effectief ondersteunt bij het naleven van wet- en regelgeving en het bieden van hoogwaardige zorg. Krijg toegang tot een uitgebreid scala aan hoogwaardig beleid dat specifiek is afgestemd op diverse zorggebieden en voortdurend wordt geüpdatet volgens de nieuwste richtlijnen en voorschriften.

 

Door gebruik te maken van Zorgly hoef je als zorginstelling niet langer zelf beleid op te stellen, waardoor je kostbare tijd en aandacht kunt besteden aan het daadwerkelijk implementeren van het beleid en het verbeteren van de zorgkwaliteit.

 

Het beleid

Het beleid en de protocollen van Zorgly zijn onderverdeeld in drie essentiële onderdelen en worden geleverd met duidelijke instructietemplates die gemakkelijk kunnen worden gedownload en toegepast in de dagelijkse zorgpraktijk.

 

Hierdoor ontstaat een naadloze afstemming tussen beleid en uitvoering, wat resulteert in een optimale kwaliteitsborging. Bezoek www.zorgly.nl om meer te ontdekken over de mogelijkheden van Zorgly voor jouw zorginstelling.

 

De drie onderdelen

 

  1. Kwaliteitshandboek: Het kwaliteitshandboek biedt zorginstellingen gedetailleerde informatie over het voldoen aan kwaliteitsnormen, zoals HKZ of ISO 9001. Het biedt praktische richtlijnen en helpt bij het waarborgen van een hoog niveau van kwaliteit en zorgstandaarden.
  2. Personeelsproces: Het personeelsproces van Zorgly voorziet in duidelijke richtlijnen om te voldoen aan wet- en regelgeving op het gebied van personeelsmanagement. Dit is van cruciaal belang voor het waarborgen van de kwaliteit van zorg en het welzijn van medewerkers. Zorgly zorgt ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste voorschriften en helpt bij het implementeren van effectief personeelsbeleid.
  3. Primair proces: Het primair proces omvat alle essentiële processen en protocollen die nodig zijn voor de begeleiding van cliënten, zoals aanmelding, zorgplanning en incidentenprotocollen. Met Zorgly heb je toegang tot geoptimaliseerde en actuele protocollen die bijdragen aan een gestroomlijnde en kwalitatieve zorgverlening.

Voor wie is Zorgly?

Zorgly richt zich op verschillende zorgvormen, zoals begeleid wonen instellingen, zzp’ers in de zorg, open jeugdzorg groepen, moeder-kind huizen, ambulante zorg en gezinshuizen. Het platform is specifiek ontworpen voor zorgorganisaties die streven naar hoogwaardige zorg en volledige naleving van de geldende wet- en regelgeving.

 

Waarom kiezen voor Zorgly?

Het belang van gedocumenteerde processen en protocollen voor zorginstellingen is onmiskenbaar. Ze vormen een noodzakelijke vereiste om te voldoen aan de geldende wet- en regelgeving, zoals de Jeugdwet, WLZ, WMO, WKKGZ, Wzd en Arbowet.

Daarnaast is het verkrijgen van een kwaliteitskeurmerk vaak van cruciaal belang bij samenwerking met gemeenten en hoofdaannemers. Met Zorgly ben je verzekerd van beleid dat is ontwikkeld door deskundige professionals met een uitgebreide ervaring op het gebied van beleidsontwikkeling en kwaliteitsborging binnen de (jeugd)zorg.

Leuk artikel?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Gerelateerde Artikelen

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En mis nooit meer een artikel.