40PlusRelatie matcht landelijk met veel succes

40PlusRelatie matcht landelijk met veel succes

40plusrelatie

In de coronatijd zijn de mogelijkheden voor singles om fysiek lotgenoten te ontmoeten nogal beperkt. Daarbij ervaren velen dat online daten vaak zoeken naar een speld in de hooiberg is, vanwege de eindeloze hoeveelheid mogelijkheden. Niet voor niets wordt professionele relatiebemiddeling steeds populairder. Yvonne van Dinten startte 15 jaar geleden al met relatiebureau 40PlusRelatie, dat landelijk actief is. Een bewuste keuze. “Jongeren zoeken het meestal zelf wel uit, vanaf 40 jaar ontstaat er echt behoefte aan professionelere bemiddeling.”  

In 2019 deed ze een stap terug en nam zoon Ivo Holierhoek, samen met franchisenemer Jos van Prooijen, het stokje over. Van Dinten: “Ivo verzorgde al langer de website maar had niet de intentie om het bedrijf te zijner tijd over te nemen. In de loop der jaren werd dit echter toch de logische uitkomst. Ik blijf wel als adviseur op de achtergrond aanwezig.” 

Holierhoek: “We zien dat relatiebemiddeling echt hot is geworden. Dat komt omdat men via bijvoorbeeld Tinder weliswaar veel date-ervaring opdoet maar ook merkt hoeveel tijd en energie het kost, terwijl het niet altijd het gewenste resultaat oplevert. Ghosting bijvoorbeeld, komt steeds vaker voor. Je hebt dan een tijdje een heel leuk contact met iemand, waarna je opeens niets meer hoort. Dan is serieuze relatiebemiddeling een uitkomst. Want wij bieden kwaliteit én maatwerk.” 

Hoe werkt het?
Holierhoek: “De mensen melden zich via onze website of per telefoon aan. Dan komt de matchmaker in actie. Deze komt bij de mensen thuis, maakt een persoonlijk profiel en gaat daarvoor echt de diepte in. Daardoor ontstaat er een goede basis voor succesvolle matches.
 
Als er een match is gevonden, wordt dat met beide partijen besproken. Als beiden akkoord gaan, komt er een ontmoeting. Daarna willen wij graag de terugkoppeling horen om een eventuele volgende match nog beter te laten verlopen. Op deze manier halen we een slagingspercentage van liefst 75%.” 

Wat is de kracht van 40PlusRelatie?
Van Dinten: “Juist dat persoonlijke contact vinden we heel erg belangrijk. Mensen staan een jaar bij ons ingeschreven, zijn serieus op zoek naar een relatie, dan is het een voorwaarde dat de consulent iemand goed leert kennen, waardoor deze de juiste voorstellen kan doen. En, wij beschikken over een groot landelijk bestand van singles. 

“We zijn een franchiseorganisatie met franchisenemers die bekend zijn met de regio van waaruit ze werken,“ verduidelijkt Holierhoek. “Daarin verschillen we van relatiebureaus die wel thuis mensen inschrijven maar matchen vanuit een hoofdkantoor, dan mis je het persoonlijke contact. Daarnaast heb je de eenpitters die vaak regionaal werken, die missen weer de kracht van een landelijk netwerk.

Iedereen die dit vak serieus neemt is, net als wij, aangesloten bij de Branchevereniging Singles Keurmerk (BVSK). Dat biedt de garantie dat er met de belangen van alle mensen die staan ingeschreven goed wordt omgegaan.” 

Meer weten? Ga naar https://www.40plusrelatie.nl/

40plusrelatie

Leuk artikel?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde Artikelen

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En mis nooit meer een artikel.