Ring-Ring inspireert, motiveert en activeert

Dagelijks licht intensief bewegen door (stads) natuur zorgt al snel voor vele voordelen voor een ieder. Vogels vliegen, vissen zwemmen en mensen lopen. Dit is ons natuurlijke gedrag en is goed voor zowel de mentale als fysieke gezondheid en levert vitale, blije en creatieve medewerkers op! Fietsen is als het ware een efficiënte manier van lopen. Wat als we bewegen kunnen belonen? Welke maatschappelijke en financiële voordelen kunnen we hier uit halen als land, werkgever, verzekeraar, lokale ondernemers, gemeenten en wij als inwoner?

Daarom is Ring-Ring opgezet. Ring-Ring een gratis fiets-app die automatisch je fietskilometers meet. De app geeft je route terug en meet je verbrande calorieën en je bijdrage aan de CO2-reductie. Je spaart mee voor initiatieven bij je in de buurt en voordeel bij aangesloten winkels. Genoeg voordelen voor een individu dus, en ook als werkgever is het eenvoudig om mee te doen.


Energiek naar je werk

Naar je werk fietsen in plaats van met de auto of openbaar vervoer geeft vrijheid, geluk en is natuurlijk supergezond. Start je dag energiek en stap op de fiets. Kansrijk voor de mensen tot 7,5 km fietsen naar je werk. Dat is minder dan 20 minuten reistijd! Met de e-bikes en speedbikes zijn zelfs langere afstanden uitstekend te doen met alle voordelen van deur-tot-deur. De fiets verdient als eerste keuze meer aandacht. Werkgevers kunnen Ring-Ring eenvoudig inzetten vanuit vitaliteit, bereikbaarheid en CO2-reductie, door fietsgebruik meetbaar en zichtbaar te maken, de afstanden die er gereden worden, gamification, en samen te fietsen voor lokale doelen. Daarnaast is de Ring-Ring app ook voor (online)winkels een alternatieve en leuke manier om meer nieuwe klanten te krijgen.De (online) winkels geven in ruil voor 100Fkm een aantrekkelijk aanbod terug aan de fietsers.

Ring-Ring biedt ondernemers zichtbaarheid via de app, website, nieuwsbrief en social- mediakanalen. Zo verbinden, versterken en versnellen we met elkaar vanuit een eigen win-win-win onze huidige problemen (gezondheid, luchtkwaliteit, kwaliteit publieke ruimte) door gebruik te maken van wat er is: de fiets als volwaardig vervoermiddel. Ring-Ring is ontstaan op de fiets en vanuit een passie voor een schoon en gezond land met gelukkige inwoners.


WAT KUN JE MET DE RING-RING APP?

Eerder groen bij intelligente verkeerslichten (Talking Traffic)

Ring-Ring herkent en meet al je fietskilometers geheel automatisch

Routes terugzien, tijd, CO2bijdrage en Kcal en statistieken

Je plaats in de Toppers voor afstand en aantal ritten

Bijdragen aan een lokaal en/of goed doel

Bijdragen aan innovatie en kennisdeling voor meer inzicht en fiets veiligheid


WAT ZIJN DE KOSTEN?

Vanaf €1,50 per maand per medewerker (alle)

Vanaf €875 per maand per 100.000 inwoners

Geen instapkosten. Na één jaar, maandelijks opzegbaar ONDERNEMERS EN FIETSERS DOEN GRATIS MEE.


Leuk artikel?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde Artikelen

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En mis nooit meer een artikel.