Samen knokken voor een rechtvaardige schadevergoeding

Letsel is al erg genoeg en daaromheen kun je geen extra zorgen gebruiken. Met een persoonlijke aanpak neemt Flyct Letselschade deze zorgen weg. “We knokken voor een rechtvaardige schadevergoeding, ook als een zaak ingewikkeld wordt.”

‘Hoe gaat het nu met ú?’, is een van de eerste vragen die slachtoffers van letselschade gesteld krijgen wanneer ze naar Flyct Letselschade bellen. “De impact van een ongeval zoals een verkeers- of bedrijfsongeval is al heftig genoeg”, verklaart Medewerker Intake Milly Besseling. “ We spreken veel verkeersslachtoffers, helemaal nu er meer ongelukken met fietsers gebeuren. Deze ongelukken brengen zorgen, pijn en onzekerheid met zich mee. Het is daarom fijn en belangrijk dat er naar je wordt geluisterd. Dat je ontdekt dat er iemand is die je bij kan staan, met jóuw belang altijd voorop.” Vaak vallen mensen eerst even stil. “Want die persoonlijke belangstelling is niet overal vanzelfsprekend.“ Daarna komen de verhalen los. “Fijn voor de slachtoffers, maar ook belangrijk om mensen direct een reële inschatting te kunnen geven van waar ze recht op hebben en het vervolgtraject te bepalen.” Flyct helpt altijd, benadrukt ze. “Zelfs als wij in uitzonderingsgevallen de zaak niet zelf behandelen, staan wij slachtoffers bij met een deskundig advies.”

 

 

Altijd een specialist in de buurt
Afhankelijk van de aard van het letsel en of het ongeval in het binnen- of buitenland is gebeurd, zorgt Flyct vervolgens voor de juiste specialist. “Deze specialist neemt dan direct contact op”, vertelt Algemeen Directeur Tessa ’s Gravemade. “Zo verliezen we zo min mogelijk kostbare tijd en heeft de cliënt altijd een persoonlijk aanspreekpunt.” De expertteams werken door heel Nederland. “Er is dan ook altijd een letselschadespecialist bij de cliënt in de buurt en hij of zij krijgt altijd de behandelaar toegewezen die het beste bij hem of haar past.” Bij zwaardere zaken komt de letselschadespecialist bij de cliënt thuis. “Veel kan weliswaar op afstand, maar het is ook belangrijk dat je letterlijk een inkijk in de situatie en leefomstandigheden van iemand krijgt. Alleen dan kun je toewerken naar wat een slachtoffer daadwerkelijk nodig heeft om het leven na het ongeluk weer op te kunnen pakken.”

 

Rechtvaardige schadevergoeding geeft rust
Eén van de eerste dingen die de schade-expert vervolgens doet, is de wederpartij (in veel gevallen is dat de verzekeraar) aansprakelijk stellen voor de geleden schade. “Meestal in combinatie met het verzoek tot betaling van de tot dan toe al geleden schade”, vertelt Tessa. “Dit geeft veel rust, want je gaat echt ergens naartoe werken, terwijl het slachtoffer zich richt op herstel.” Wat iemand na het bereiken van de ‘medische eindsituatie’ emotioneel en fysiek niet meer kan, moet worden gecompenseerd, legt ze uit. “Letsel is al erg genoeg en daaromheen is geen ruimte voor extra zorgen. Met onze persoonlijke service nemen we daarom zoveel mogelijk van die zorgen weg.”

 

Samen bereik je meer
Flyct gaat voor een rechtvaardige schadevergoeding. “Dat bereiken we door niet alleen in gesprek te blijven met de cliënt, maar ook met de wederpartij. Samen bereik je meer, is onze overtuiging. En we blijven realistisch. We gaan niet voor te veel, waardoor een zaak onnodig lang loopt, maar nemen ook geen genoegen met minder. Door de ervaring van onze letselschadespecialisten krijgt een slachtoffer bovendien vaak een hogere schadevergoeding, omdat er geen schadeposten over het hoofd worden gezien.” Flyct knokt voor een schade- vergoeding en voor een snelle afronding van de claim, omschrijft Tessa de werkwijze van het letselschadebureau. “Onze dienstverlening moet een positieve ervaring zijn na een ongeval. Wij komen in beeld op het meest verschrikkelijke moment van iemands leven en worden deelgenoot van iemands leed. Daarin moet en mag je als slachtoffer niet alleen staan. Daarom lopen we letterlijk en figuurlijk samen op in de afwikkeling van de schadezaak. Zodat cliënten er zo snel mogelijk een streep onder kunnen zetten en door kunnen met hun leven.”

 

Veilig op de fiets
Dagelijks worden we er bij Flyct mee geconfronteerd dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Met name het verkeer zorgt helaas voor veel ongevallen. Goede bescherming is belangrijk om het risico op letsel bij een verkeersongeval te verkleinen. Uit onderzoek van VeiligheidNL en de Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveilig- heid blijkt dat je door het dragen van een fietshelm het risico op ernstig hoofd- en hersenletsel verkleint. Flyct geeft daarom twintig fietshelmen weg: scan de QR-code hierboven en maak kans op zo’n veiligheidshelm!

 

Flyct Letselschade behartigt de belangen van (letsel)schadeslachtoffers en hun werkgevers. De dienstverlening is kosteloos; alle kosten worden verhaald op de verantwoordelijke partij als deel van de letselschadeclaim. Flyct draagt het Nationaal Keurmerk Letselschade en is aangesloten bij de NLE (Branchevereniging Nederlandse Letselschade).

Leuk artikel?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde Artikelen

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En mis nooit meer een artikel.